PokerSavvy

NBI: Hatgólos füredi siker (+videó)

Hatgólos győzelmet aratott a Balatonfüred a Tatabánya elleni bajnokin, ezzel a Dunaferr megőrizte harmadik helyét a bajnokságban. (Vezetőedzői nyilatkozatokkal)


Pedig győzelme esetén a Tatabánya feljöhetett volna a dobogó harmadik fokára, de az akarat és a lelkesedés ezúttal elmaradt a Carbonexnél.

A fürediek a Csurgó elleni Magyar kupa-továbbjutást követően megtáltosodtak, és remek játékkal győzték le a jobb játékerőt képviselő vendégeket, akiket egy busznyi szurkoló is elkísért a Balaton partra.

Negyedóra után még vezettek a tatabányaiak, aztán sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második játékrészben hat góllal elment a Füred, de Diaz vezérletével visszajöttek a meccsbe a vendégek. Ezzel viszont el is lőtték minden puskaporukat, mert a remek Szathmári védések után rendre eredményesek voltak Sótonyi László tanítványai, és öt perccel a vége előtt kilencet tettek közé. A mérkőzés legszebb gólját Salamon szerezte, aki egy indulást követően szemtelen cunderrel vette be Melus kapuját.

[span class=note]

Videócsatornánkon Debre Viktor  és Sótonyi László értékeli a 
Balatonfüred- Tatabánya bajnokit.

Videócsatornánkon Debre Viktor  és Sótonyi László értékeli a Balatonfüred- Tatabánya bajnokit.

[/span]

A lefújásig hárommal csökkentette ugyan a hátrányt Debre Viktor legénysége, a remek felépítésű Sutka Norbert is megvillantotta a sokszor rejtőzködő játéktudását, ám a lényegen ez sem változtat: a jobban küzdő, a sikert jobban akaró együttes teljesen megérdemelten nyerte a találkozót, joggal dühöngött a lefújás után a vendégek szakvezetése játékosai teljesítményét látva.

[span class=note]

77 kép került a galériánkba a találkozóról. A képek megtekintéséhez kattints ide.

[/span]

A Magyar Kupa négyes döntőjére Pécs mellett Balatonfüred is pályázik, az április 10-11-én megrendezésre kerülő Final Fourt (bár korábban Pécset emlegették a jólértesültek) a csarnoki pletykák szerint jó eséllyel Füreden rendezhetik.

[important title="Jegyzőkönyv"]

Balatonfüredi KSE - Tatabánya Carbonex KC 28:22 (14:11)
Balatonfüred 9000 néző. V: Bonifert, Oláh

BKSE: SZATHMÁRI – TOMBOR 9 (3), KOVÁCS GY. 2, Horváth R., KIS Á. 2, SZÖLLŐSI 3, PÁSZTOR 6 (1). Csere: Szabó T. (kapus), Heiczinger 1, Németh L., SALAMON 4, Lelkes 1, Frey J., Bakos D. Vezetőedző: Sótonyi László

Tatabánya: Szente – Urban 1, Harsányi 2 (1), NAGY T. 4, Kocsis Cs., Halász 3, Kiss Á. 3,  (2). Csere: MELUS (kapus), Kányai, Serfel, DIAZ 5, Kanyó Á. 1,  Sutka 2, Dénes 1. Vezetődző: Debre Viktor

Az eredmény alakulása. 9. p.. 3–2. 11. p.: 4–5. 21. p.: 9–10. 25. p.: 12–10. 36. p.: 15–13. 40. p.: 19–15. 51. p.: 23–17. 55. p.: 27–18.

Kiállítások: 12, ill. 6 perc

Hétméteresek: 5/4, ill. 4/3

[/important]

Hirek - Budapest Bank férfi liga

Online látogatók

Oldalainkat 8 vendég böngészi